Holter

Met de Ksyos holter kan je als huisarts in je eigen praktijk holter en event recording ECG’s registreren en beoordelen. Afhankelijk van de klinische context kan het hartritme van je patiënt 24, 48 of 72 uur (holter) tot zelfs 7 dagen of 14 dagen (event) continue geregistreerd worden.

Het voordeel van deze continue registratie ten opzichte van traditionele event diagnostiek is dat asymptomatische klinisch relevante ritmestoornissen wel geregistreerd worden (bijvoorbeeld atriumfibrilleren).

Hoe werkt het?

  1. De assistent of praktijkondersteuner stelt de recorder in met de patiëntgegevens
  2. Geef de recorder mee aan de patiënt
  3. De gegevens worden automatisch uitgelezen en verstuurd naar Ksyos
  4. Binnen 2-3 werkdagen na verzending ontvang je een uitgebreide rapportage
  5. Tevens ontvang je alle uitslagen per Edifact in je HIS
  6. Bij vragen over de uitslag kan je gemakkelijk een cardioloog raadplegen
  7. Declareer een M&I voor hartritmestoornissen

Meer weten? Bekijk de FAQ.

Gemakkelijke en snelle service om patiënten nu niet meer door te sturen naar een ziekenhuis of MDC voor hartritmediagnostiek.
Huisarts

Inspannings-ECG

Een inspannings-ECG laten doen voor je patiënt? Vraag deze via Ksyos aan.

Door te consulteren via Ksyos blijf je zelf hoofdbehandelaar. Zo houd je zelf de regie en scheelt het kosten voor de patiënt. Na beoordeling van de fietstest door de cardioloog ontvang je de uitslag automatisch in je HIS en met rapportage in Ksyos.

Rust-ECG

Met Ksyos verstuur je veilig en gemakkelijk rust-ECG’s inclusief anamnese en eventueel aanvullende informatie naar je (regionale) cardioloog. Hierdoor krijg je een snelle diagnose voor de patiënt, die zo niet meer naar een MDC of ziekenhuis hoeft voor een rust -ECG in niet acute situaties. Nog geen apparatuur? Geen probleem, Ksyos kan dit voor je regelen.